• Kontrast strony

Wystrzeliły zielone pąki na drzewach, zakwitły krokusy, bociany powracają  - wróciła wiosna. Czas najwyższy, aby wprosiła się także do naszych kuchni.

W Ośrodku Szkolenia i Wychowania w Iwoniczu wiosna już zagościła. Młodzi kucharze podczas zajęć praktycznej nauki zawodu przygotowali pyszne potrawy: zupę krem z brokuła, kalafiora i marchewki, lekkie wiosenne sałatki, przekąski, kanapeczki, roladę szpinakową z borówkami oraz koktajl „zielona moc”. Na stole nie zabrakło także pachnących świeżych ziół i kwiatów.

Wiosenne potrawy, sałatki i koktajle nie tylko kuszą swoim kolorem, smakiem i aromatem, ale przede wszystkim są dużym zastrzykiem witamin i energii.

WIOSNA NA TALERZU W OSIW IWONICZ_1
WIOSNA NA TALERZU W OSIW IWONICZ_1
WIOSNA NA TALERZU W OSIW IWONICZ_2
WIOSNA NA TALERZU W OSIW IWONICZ_2
WIOSNA NA TALERZU W OSIW IWONICZ_3
WIOSNA NA TALERZU W OSIW IWONICZ_3
WIOSNA NA TALERZU W OSIW IWONICZ_4
WIOSNA NA TALERZU W OSIW IWONICZ_4
WIOSNA NA TALERZU W OSIW IWONICZ_5
WIOSNA NA TALERZU W OSIW IWONICZ_5
WIOSNA NA TALERZU W OSIW IWONICZ_6
WIOSNA NA TALERZU W OSIW IWONICZ_6
WIOSNA NA TALERZU W OSIW IWONICZ_7
WIOSNA NA TALERZU W OSIW IWONICZ_7

 

AUTOR ARTYKUŁU: Dorota Jakubczyk – Instruktor ds. szkolenia zawodowego w zawodzie kucharz

AUTOR ZDJĘĆ: Dorota Jakubczyk – Instruktor ds. szkolenia zawodowego w zawodzie kucharz

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej znajdziesz w Polityce prywatności. Dowiedz się więcej.