• Kontrast strony

W Grajewie uczestnicy projektu „Aktywni górą!” kontynuują naukę na kursie umiejętności zawodowych – Kelner, barista z elementami carvingu.


 

Obecnie podczas kursu poznają tajniki carvingu – zdobienia potraw z wykorzystaniem warzyw i owoców. Umiejętność zdobienia potraw to nieodłączny element pracy kucharzy.

Ciekawe zajęcia i miła atmosfera pomagają w zdobywaniu nowych umiejętności, ważnych na rynku pracy. Dzięki udziałowi w projekcie uczestnicy zwiększają swoje umiejętności i doświadczenie, a tym samym i szanse na zatrudnienie.

mckg sztuka zdobienia potraw 01082023 02

 

Tekst i zdjęcia: Krystyna Rutkowska – doradca zawodowy w MCK w Grajewie

FE POWER poziom pl 1 rgb

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej znajdziesz w Polityce prywatności. Dowiedz się więcej.