flaga Ukrainy
  • Kontrast strony

   Starachowiccy kucharze lubią ambitne wyzwania i rywalizację. Z dużym zaangażowaniem przystąpili, pod okiem instruktor Anny Rosińskiej, do realizacji zadania kulinarnego, przygotowując zdrowe, ekologiczne, bardzo smaczne dania obiadowe: kotlety z kaszy gryczanej i pieczarek, kopytka buraczane i surówka szpinakowa oraz pierś z kurczaka duszona z selerem, kopytka szpinakowe i marchew duszona z jabłkiem. Pracą  i pomysłowością w doborze potraw odpowiedzieli na konkurs Komendy Głównej, ogłoszony spontanicznie i niespodziewanie  na portalu fb. Przyrządzone potrawy wyglądały znakomicie i podobnie smakowały. Instruktor Anna Rosińska była bardzo zadowolona z wykonanej pracy kulinarnej swoich podopiecznych, zaś fotografie potraw i ich wykonawców zostały zamieszczone w komentarzu postu Komendy Głównej na fb.

Fot. Prezentacja wykonanych potraw

Autor tekstu: Anna Rosińska

Autor zdjęć: Maciej Górski

 

 

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej znajdziesz w Polityce prywatności. Dowiedz się więcej.