
Starachowiccy kucharze lubią ambitne wyzwania i rywalizację. Z dużym zaangażowaniem przystąpili, pod okiem instruktor Anny Rosińskiej, do realizacji zadania kulinarnego, przygotowując zdrowe, ekologiczne, bardzo smaczne dania obiadowe: kotlety z kaszy gryczanej i pieczarek, kopytka buraczane i surówka szpinakowa oraz pierś z kurczaka duszona z selerem, kopytka szpinakowe i marchew duszona z jabłkiem. Pracą i pomysłowością w doborze potraw odpowiedzieli na konkurs Komendy Głównej, ogłoszony spontanicznie i niespodziewanie na portalu fb. Przyrządzone potrawy wyglądały znakomicie i podobnie smakowały. Instruktor Anna Rosińska była bardzo zadowolona z wykonanej pracy kulinarnej swoich podopiecznych, zaś fotografie potraw i ich wykonawców zostały zamieszczone w komentarzu postu Komendy Głównej na fb.
Fot. Prezentacja wykonanych potraw
Autor tekstu: Anna Rosińska
Autor zdjęć: Maciej Górski