flaga Ukrainy
  • Kontrast strony

         26 listopada w naszym Ośrodku realizowaliśmy przedsięwzięcie „Jesienna odporność”. W evencie, który organizowała instruktor praktycznej nauki zawodu - pani Marzena Szymańska i wychowawca - Ewelina Lewkowicz, udział wzięli uczniowie I klasy kucharz – Karol Innarilli, Krystian Kosztowniak oraz Wiktor Gralec. Z rozmowy online, którą przeprowadziła wychowawca, młodzież dowiedziała się, jak ważna jest odporność organizmu. Instruktor praktycznej nauki zawodu - pani Marzena, zaproponowała przepisy na trzy koktajle owocowo – warzywne: zielony, pomarańczowy  i  czerwony.  Koktajle,  bomby  witaminowe, przygotowywane  były  przez  uczniów  z  pomarańczy,  bananów,  kiwi,  winogron, grejpfruta,  marchwi,  pietruszki,  gruszek  i cytryn. W degustacji uczestniczyli wszyscy pracownicy Ośrodka wraz z panią kierownik - Agnieszką Kuś.

k5FDR
k5FDR
k3FDRjpg
k3FDRjpg
k44FDR
k44FDR
kokt 3FDR
kokt 3FDR
k2FDR
k2FDR
kokt 2FDR
kokt 2FDR
koktajl1FDRA
koktajl1FDRA
k1FDRA
k1FDRA
Autor tekstu: Ewelina Lewkowicz

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej znajdziesz w Polityce prywatności. Dowiedz się więcej.