flaga Ukrainy
  • Kontrast strony

        III klasa  kucharz  systematycznie  przygotowuje   się do egzaminów zawodowych praktycznych i teoretycznych w Ośrodku Szkolenia i Wychowania  OHP w Starachowicach. Tym razem przygotowane zostały potrawy: makaron w sosie śmietanowym ze szpinakiem, przepyszny tort bezowy o smaku kiwi, kluski śląskie w mięsnym sosie, sałatka brokułowa z sosem czosnkowym, sernik na murzynku, rogaliki z kremem budyniowym.

Na koniec sami mogli ocenić smak wykonanej potrawy oraz deserów.

55802C
55802C
15469C
15469C
590449C
590449C
01618C
01618C
80432C
80432C
99261C
99261C

Autor tekstu i Zdjęć: Anna Rosińska

 

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej znajdziesz w Polityce prywatności. Dowiedz się więcej.